Omplacering säljes/köpes

Söker kompis till min devonkille

2014-11-27 15:34 #0 av: lejoneva

Hej!
   Jag söker en devon (helst kille) som kompis till min egen devon, 5 år, som just blivit ensam sedan hans bästis gick bort förra veckan. (Kan gå med ej tjej också.)
   Tror det blir bäst om de är någorlunda jämngamla. Vill inte ha en kattunge.
Min katt var lite försiktig i början (hade två katter till då, som var äldre) men nu är han stark och och lite busig men samtidigt snäll.
   Vill gärna ha en katt som är hyfsat lugn, kelig och förstås frisk och rumsren. Är även intresserad av katt, som av någon anledning är lite tillbakadragen och lugn och inte kelsugen. Är öppen för förslag helt enkelt. 
   Jag bor i Uppsala, så det bör vara en katt i närheten, eftersom jag vill ha en testperiod först för att se, om katterna trivs med varandra. Har ingen bil och kan inte åka långt för att hämta.
   Om mig: Är hemma (pensionär nu :-), så katterna har sällskap större delen av dagen. Bor i rymlig tvåa mitt i stan och har haft katter de senaste 25 åren.
   Har du själv en katt som ska omplaceras snart eller känner du någon som har, mejla mig gärna till: lejoneva@hotmail.com
   

Anmäl
2014-12-06 19:26 #1 av: lejoneva

Har hittat en katt.

Anmäl
2014-12-06 23:07 #2 av: Leffe

Toppen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.